tiistai 22. tammikuuta 2008

Neljä vuodenaikaa

Todistusaineistoa siitä, että Helsingissä on joskus ollut neljä vuodenaikaa. Kuvat on otettu Etelä-Haagassa vuosina 2004-2005.

Surullista kyllä, tänä päivänä tuo maisema ei ole enää entisensä. Taustalla näkyvällä Hakamäentiellä on meneillään iso tienparannushanke, ja puisto on saanut osittain väistyä sen tieltä. Myllerrystä jatkuu vielä pari vuotta. En ole käynyt puistossa sen jälkeen, kun muutin pois Haagasta, mutta ohikulkiessani olen mielestäni nähnyt tuon erikoisen puun ja sillanpätkän edelleen tutulla paikalla.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nämä kuvat ovat ihania! Hyvä idea ottaa samasta paikasta kuva eri vuodenaikaan! Surullista tosiaan miten maisema muuttuu rakentamisen ym. muutosten myötä. Moni kaunis paikka häviää...

Outi kirjoitti...

Heips! Upeita kuvia! Itsellänikin on ollut joskus sama ajatus, mutta en ole saanut toteutettua vielä. Etsin tuollaisia vuodenaikakuvia lorukortteihini. Siksipä kysynkin sinulta, saanko tehdä noista kuvistasi lorukortit ja julkaista kuvat niistä korteista blogissani?
Toivottavasti vastaan pian! Jos et halua, niin se on ok, mutta toivottavasti ilmoitat, niin pääsen etsimään muita kuvia.

Petra kirjoitti...

Hei! Kiitos kommentista. Saat käyttää kuviani, jos ilmoitat lähteen eli esimerkiksi linkität sivulleni tai muuten mainitset alkuperän.

Outi kirjoitti...

Kiva juttu! Kiitos! Ja tottahan toki linkitän sivullesi! :)

Juho kirjoitti...

Hei Petra.

Löysin blogistasi kuvan, jossa on 4 vuoden aikaa kuvattu samassa kuvassa. http://kuvakulmia.blogspot.com/2008/01/nelj-vuodenaikaa.html

Olisiko mahdollista käyttää kyseistä kuvaa seinäkalenterin etukannessa,joka painetaan meidän koulussa opiskelijatyönä tämän vuoden loppuun mennessä. Kalenteri on siis vuodelle 2012. Kalenteria tullaan jakamaan opiskelijoille Turun ammattikorkeakoulussa. Kuvaa muokattaisiin hiukan, siihen lisättäisiin esim kehykset ja logoja. Jos saamme luvan käyttää kuvaasi, olisiko mahdollista saada alkuperäinen kuva koneesi kätköistä?

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

hieno kuva!
Saisinko käyttää sitä (toki nimelläsi varustettuna) sävellyskonserttini kuvituksessa?
t. Virpi

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Saanko käyttää tätä hienoa vuodenaikakuvaa omassa portfoliossa, pukeutumisen vuodenaikavärit, tämä kuvastaa hyvin värejä myös luonnossa.
t.Minna

Petra kirjoitti...

Hei Minna!

Saat käyttää kuvaani portfoliossasi. Toivon, että ilmoitat kuvan lähteen työssäsi.